Новини

Назад

Робота Льодової арени дозволить розвинути у Маріуполі нові види спорту

26 вересня 2020, 20:05
1830
Суспільство, Спорт

Льодова арена, розташована у Лівобережному районі, практично повністю готова приймати відвідувачів. Роботи завершені на 98%. 17 жовтня відбудеться перший хокейний матч між командою нашого міста і київським «Соколом». Першими на лід вийшли міський голова Вадим Бойченко і народний депутат України Вадим Новинський.

«Льодова арена - це ще один подарунок маріупольцям. Це нові можливості для наших дітей. Вони зможуть реалізувати себе спортивно. Важливо, щоб кожен район став самодостатнім, отримав свій культурний і спортивний центр», - підкреслив Вадим Бойченко.

Загальна вартість проекту - понад 90 млн грн. На першому поверсі розмістився вестибюль, льодовий каток, фастфуд, роздягальні і медпункт. На другому - спортивний зал з тренажерами, зона фастфуд. Завдяки світлопрозорим конструкціям, з другого поверху також можна стежити за матчами.

«Це суперсучасний льодовий центр, який є яскравим прикладом приватного і муніципального партнерства. Він свідчить, про те, що разом завжди можна зробити для розвитку міста більше, ніж окремо», - підкреслив Вадим Новинський.

На базі Льодової арени запрацюють дитячо-юнацька школа з фігурного катання та хокею. Працювати Льодовий комплекс вона буде цілий рік.