Новини

Назад

На травневі свята в парку Гурова відкриється зона барбекю

30 квітня 2021, 17:50
2541
Суспільство, Туризм

Завершуються останні приготування зони барбекю в парку Гурова. Вже в ці вихідні маріупольці зможуть комфортно відпочити в дерев'яних альтанках, прогулятися по оновленій зеленій зоні або влаштувати пікнік. Детальніше про нову локацію розповів перший заступник міського голови Михайло Когут.

«Щороку в Маріуполі відкриваються унікальні місця відпочинку. Над їх створенням працює величезна кількість людей, в них вкладено багато сил, часу і коштів. Вони стають візитною карткою нашого міста. Щоб зберегти красу необхідно дбайливо до них ставиться. І тоді ми не будемо йти в Європу, ми побудуємо Європу тут», - підкреслив Михайло Когут.

На сьогоднішній день вже облаштована стоянка на 77 паркувальних місць. Працюватиме кімната матері та дитини, санвузол. Встановлено 23 альтанки, розраховані на різну кількість відвідувачів, від 4 до 14. Бронювати їх необхідно заздалегідь. Також можна буде орендувати мангал. Детальніше про це можна дізнатися за посиланням.

«До відвідування готова тільки зона барбекю. В цілому по парку роботи тривають. Повністю завершити реконструкцію планується в серпні. Концепція локації - відпочинок для всієї родини в парку дикої природи. За дотриманням порядку на території стежитимуть за допомогою відеоспостереження», - розповіла начальник управління капітального будівництва міста Маріуполя Галина Шейченко.

Надалі в парку встановлять масштабний дитячий комплекс з гірками та розвиваючими елементами. Відкриють пішохідний і каскадний фонтани з підсвіткою і музичним супроводом. Вечірньої пори працюватимуть лазерне шоу та ілюмінація.