Новини

Назад

Гурт KAZKA, учасники «Голос.Діти» та колаж України. У Маріуполі масштабно святкуватимуть День Незалежності

23 серпня 2019, 14:31
1976
Анонси міських заходів

24 серпня о 15.00 в Театральному сквері розпочнеться яскрава розважальна програма до Дня Незалежності України. На маріупольців чекають концерт за участю відомого музичного гурту KAZKA, виступи учасників телешоу «Голос.Діти» та різноманітні конкурси.

Під час святкового заходу маріупольці та гості міста зможуть створити колаж України з маріупольськими митцями Сергієм та Євгенією Смолою. Планується спільно виконати картину розміром 2,5×1,5 м в техніці колаж з килимових покриттів, електричних дротів, кольорових мотузок та шнурків.

«На дітлахів чекають безліч майстер-класів на творчій зоні від Донецької обласної бібліотеки для дітей. Проходитиме концерт, де юні виконавці з шоу «Голос. Діти» виступлять з каверами на відомі світові та вітчизняні хіти. Максим Комісарчук, Надія Довбуш, Ярослав Рогальський, Карина Столаба, Нікіта Ачкасов та Ярослав Політов заспівають більше 20 різноманітних пісень. Зіркою програми стане відомий музичний гурт KAZKA», - розповіла  директорка ККП «m.EHUB» Марія Сльота.

23 серпня День Державного прапора України відсвяткують у Театральному сквері о 16:00. Під час заходу жителі та гості міста можуть взяти участь у флешмобі, а військові пройдуть урочистою ходою з Державним прапором довжиною шість метрів. Деталі заходу

Слід зазначити, що у центрі Маріуполя частково перекриють рух транспорту з 22 по 25 серпня.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.