Новини

Назад

У центрі Маріуполя частково перекриють рух транспорту з 22 по 25 серпня

22 серпня 2019, 15:53
1235
Транспорт

Для покращення якості транспортного обслуговування жителів та гостей міста, у період проведення Дня Державного прапору та Дня Незалежності з 22 серпня по 24 серпня, робота громадського транспорту буде організована наступним чином.

У зв’язку з проведенням репетиції святкування Дня Державного Прапора України 22 серпня з 19:00 до 19:30  буде закрито рух транспорту по проспекту Миру від вул. Грецька до Театрального скверу. Роботу пасажирського транспорту буде організовано наступним чином: 
1.    Тролейбусний маршрут №2 напрямком «ДЮІ – Драмтеатр»;
2.    Тролейбусний маршрут №15 напрямком «ЖМР «Західний» - Драмтеатр».
3.    Маршрутні таксі об’їзними напрямками: просп. Миру – вул. Грецька – вул. Італійська – вул. А. Куїнджі – просп. Миру – далі своїми напрямками. В зворотному напрямку: просп. Миру – вул. А. Куїнджі – вул. Італійська – вул. Грецька – просп. Миру – далі своїми напрямками.

У зв’язку з проведенням святкування Дня Державного Прапора України 23 серпня з 15:30 до 16:30  буде закрито рух транспорту по проспекту Миру від вул. Грецька до Театрального скверу. Роботу пасажирського транспорту буде організовано наступним чином:
1.    Тролейбусний маршрут №1 напрямком «сел. Кіровка – ДЮІ – Драмтеатр»;
2.    Тролейбусний маршрут №2 напрямком «ДЮІ – Драмтеатр»;
3.    Тролейбусний маршрут №15 напрямком «ЖМР «Західний» - Драмтеатр».
4.    Маршрутні таксі об’їзними напрямками: просп. Миру – вул. Грецька – вул. Італійська – вул. А. Куїнджі – просп. Миру – далі своїми напрямками. В зворотному напрямку: просп. Миру – вул. А. Куїнджі – вул. Італійська – вул. Грецька – просп. Миру – далі своїми напрямками.

У зв’язку зі святкуванням Дня Незалежності України з 18:00 23 серпня до 22:00 25 серпня буде закрито рух транспорту по просп. Миру від просп. Металургів до Театральної площі: 
1.    Рух пасажирського транспорту буде організовано об’їзними напрямками по вул. Казанцева – вул. Університетська та вул. Соборна.
2.    24.08.2019 подовжено рух в нічний час автобусних маршрутів №№2, 10, 12А, 15А та тролейбусних маршрутів №12, 13 до 00.00 год.

Схема та розклад руху доступні на сайті martrans.gov.ua, та m.martrans.gov.ua (мобільна версія ресурсу) де у мешканців та гостей міста є можливість ознайомитися з графіками та фактичним рухом транспорту на транспортних мережах м. Маріуполь. 

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.