Новини

Назад

#ДоброТи: Маленьким маріупольцям подарували яскраве свято

05 червня 2018, 16:54
1836
«Маріуполь 240: фарби доброТи»

Громадська організація «З нами добрі серця» подарували дітям з інвалідністю, дітям-переселенцям та вихованцям пришкільних таборів яскраве свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей. Для присутніх підготували розважальну програму, солодощі, продуктові набори та екосумки. Привітала зі святом присутніх заступник міського голови Ксенія Сухова.

За словами керівника «З нами добрі серця», депутата міської ради Ніни Павлюк, такі заходи вже стали традиційними. Діти грали у цікаві ігри, брали участь у конкурсах, уявляли себе різноманітними звірятками. Протягом свята дзвінко лунав дитячий сміх, бо кожний номер програми не змушував сумувати.

«Діти – це наше все! Наша любов, наші крила, натхнення. Ваші посмішки – це те, що змушує нас рухатися вперед. Пам’ятайте, що вас всі люблять. Бажаю, щоб такі позитивні емоції, як сьогодні, у вашому житті були кожного дня. Нехай кожен день буде, як свято», - звернулася до малечі заступник міського голови Ксенія Сухова.

Маленьких маріупольців не залишили без подарунків. Про це попіклувалася Маріупольська міська рада, підприємства міста та небайдужі маріупольці. Сім’ї дітей з інвалідністю отримали солодощі, продуктові набори та іграшки.

Також отримували у подарунок екосумки, які виготовляли волонтери громадської організації «З нами добрі серця». Їх кількість налічує 240 одиниць. Акція присвячена ювілейній річниці міста. Її мета – навчити дітей берегти навколишнє середовище.

«Діти – наше майбутнє, наша надія та опора. Вони повинні привертати увагу до проблем навколишнього середовища та навчитися берегти природу», - підсумувала депутат Ніна Павлюк.