Новини

Назад

До Маріуполя завітали представники медичної групи з Туреччини

16 квітня 2021, 17:17
1257
Суспільство, Медицина

Керівництво медичної групи із Туреччини завітало до Маріуполя із відповідним візитом. Нагадаємо, минулими вихідними за експертизою і вивченням передового досвіду маріупольська делегація на чолі з міським головою Вадимом Бойченко відвідала з робочим візитом муніципальні і приватні лікарні Туреччини.

Цього разу у Маріуполі супроводжувала делегацію заступник міського голови Олена Парамонова. Разом із лікарями вона ознайомила гостей із умовами медобслуговування у КНП «МТМО здоров’я дитини і жінки». Подивились неврологічне, діагностичне, хірургічне та травматологічне відділення.

Головний лікар МТМО Наталя Сидоренко зазначила: «У нашому відділенні відбулися значущі зміни, як у зовнішньому вигляді, так і у внутрішньому наповненні самого відділення. В ньому лікуються діти з неврологічними патологіями не тільки з нашого міста, а і з усієї України. Цим дітям та їхнім батькам дуже важливо знаходиться в комфорті. Важливим елементом в ремонті була установка підйомника на верхні поверхи лікарні».

Турецьким представникам показали переобладнані палати, новий ремонт в реабілітаційній залі, зону для відпочинку між процедурами. Також в будівлі після ремонту встановили їдальню, акваріум з рибками, телевізори і кімнату для розслаблення.

Гості проведуть з робочим візитом у Маріуполі ще два дні.