Новини

Назад

День міста святкували тисячі маріупольців

10 вересня 2017, 21:57
2005
Суспільство, Культура

Святкування Дня міста Маріуполя завершилося гала-концертом учасників всеукраїнського фестивалю «Червона рута» та гурту «ТІК». Артисти подарували глядачам море драйву, енергії та позитивних емоцій.

Привітати з 239 річницею Дня народження міста зібралося тисячі людей: хлопці та дівчата, малі та дорослі. Кожен мав при собі гарний настрій та патріотичну символіку.  А їх безпеку забезпечували правоохоронці.

Маріупольці з нетерпінням очікували виступ відомого вінницького гурту «ТІК». Віктор Бронюк та його команда запалили глядачів неймовірними враженнями. Присутні не стримували емоцій: танцювали, підспівували вокалісту та створювали «зоряне небо» запальничками та мобільними телефонами. «ТІК» виконували пісні, які дуже знайомі Маріуполю та Україні. По завершенню гурт заспівав хіт «Люби, ти, Україну». Соліст Віктор Бронюк побажав Маріуполю щастя, мирного неба та прогресивного розвитку.

Після виступу зірок на сцену вийшов виконавчий директор «Червоної Рути» Мирослав Мельник. У своїй промові він зазначив, що для учасників фестивалю Маріуполь став рідним: «Протягом п’яти днів у місті виступали найкращі колективи з усіх куточків України. Їх зіркова кар’єра починається, тут у Маріуполі і цим необхідно пишатися».

Серед учасників опинилася маріупольська рок-група «SunScreen». Вони також виступили на головній сцені на Театральній площі, привітав Маріуполь зі святом. Найяскравішим номером стало виконання української пісні «Вербовая дощечка» у незвичній рок-обробці.