Новини

Назад

«З викуваною сталлю гартувався характер і дух нашого міста», - Вадим Бойченко

20 липня 2019, 22:29
1272
Суспільство

У Маріуполі на Театральній площі проходить масштабне святкування Дня металурга і гірника. Привітав маріупольців з одним з найважливіших свят міста мер Вадим Бойченко, народний депутат України Вадим Новинський і депутат міської ради Сергій Магера.

Для Маріуполя - це особливий день. З ним пов'язані тисячі доль й родин. Це історія сили, доблесті і честі. З викуваною сталлю гартувався характер і дух нашого міста. Я пишаюся кожним металургом і ветераном. Ви створили міцний фундамент економіки нашого міста і країни. Разом ми будуємо місто нових можливостей, місто майбутнього у моря,
зазначив мер Вадим Бойченко.

Під час заходу відбувся телеміст з трудовим побратимом Маріуполя - містом Кривий Ріг. В його рамках відбулося нагородження кращих металургів Метінвесту з усього світу. Вищу нагороду підприємства, золоту зірку, вручив генеральний директор ТОВ «Метінвест Холдинг» Юрій Риженков.

«Країна не може бути сильною без сильної металургії. Дякую вам за вашу рішучість і характер, прагнення до розвитку і завзятість. Ми створюємо метал, про який знають у всьому світі. Це наш спільний успіх », - підкреслив Юрій Риженков.

Також зі словами привітань до мешканців та гостей міста звернулися генеральні директори комбінатів імені Ілліча та «Азовсталь» Тарас Шевченко і Енвер Цкітішвілі, керівник підприємства «Метінвест-Промсервіс» Михайло Рубцов.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.