Новини

Назад

«У Маріуполі буде найбільший ЦНАП в Україні», - Вадим Бойченко про лівобережний «Мультицентр»

31 жовтня 2018, 17:29
2859
Суспільство

У Лівобережному районі триває будівництво «Мультицентру». Загальна вартість проекту з урахуванням благоустрою території понад 100 млн гривень. З них 28 млн грн виділено з державного фонду регіонального розвитку. Ще понад 10 млн грн інвестувала Група Метінвест. Решта коштів з місцевого бюджету. Крім того, Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) займається технічним оснащенням центру.

На даний момент повністю завершено влаштування сходів, на 95% - демонтажні роботи та на 50% - зроблені зовнішні та внутрішні стіни. На першому поверсі виконуються роботи з влаштування внутрішніх стін. Пізніше буде закінчена заміна конструктиву покрівлі та проведені роботи з благоустрою території.

За словами мера, центр стане найбільшим ЦНАПом в Україні та надасть близько 120 нових робочих місць.

У Маріуполі буде найбільший ЦНАП в Україні. Ключове - ми створюємо відкритий офіс, де фахівці муніципальної сфери будуть надавати якісну послугу. Тут людей зустрічатимуть привітні працівники, які зможуть оперативно допомагати маріупольцям у вирішенні їхніх питань,
підкреслив Вадим Бойченко.

У будівлі майбутнього «Мультицентру» будуть надаватися адміністративні, комунальні, соціальні та пенсійні послуги. Крім того, в будівлі розміститься РАЦС. «Фішкою» проекту стане оглядовий майданчик, який буде розташовуватися на даху центру. З нього буде відкривається вид на оновлений парк «Веселка».