Новини

Назад

«Бюджет громадської участі»: відкрито голосування за кандидатів Експертної ради

25 червня 2020, 16:20
625
Громадський бюджет

Маріупольці можуть взяти участь у голосуванні за представників громадських об’єднань для включення до складу Експертної ради для здійснення діяльності згідно з програмою «Бюджет громадської участі». Онлайн голосування відкрито на сайті міської ради. Воно триватиме з 25.06.2020 по 01.07.2020. За результатами голосування буде визначено трьох переможців, що набрали найбільшу кількість голосів, для включення до складу Експертної ради.

У рамках реалізації програми «Бюджет громадської участі» як складової частини громадського бюджету міста Маріуполя, пропонуємо визначити кандидатів на включення до складу Експертної ради для здійснення діяльності згідно частини І «Бюджет громадської участі» рішення міської ради від 25.09.2019 р. №7/45-4406 «Про внесення змін до рішення Маріупольської міської ради від 28.02.2018 №7/28-2437 «Про затвердження Положення про громадський бюджет м. Маріуполя».

Основними завданнями Експертної ради є:

- здійснення діяльності щодо загальної організації та супроводження громадських ініціатив (бюджету участі) до формування рейтингу проектів.

- підрахунок голосів, відданих за проекти громадського бюджету;

- сприяння у забезпеченні інформаційної та організаційної підтримки авторів проектів;

- розгляд спірних ситуацій, що виникають у процесі реалізації громадського бюджету при розгляді проектів за зверненнями авторів проектів (або власної ініціативи);

- сприяння у проведенні експертизи проектів перед винесенням на голосування;

- здійснення інших завдань, що сприятимуть реалізації громадського бюджету.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.