Новини

Назад

Заступники міського голови привітали жінок зі святом весни

05 березня 2021, 14:31
1548
Суспільство

У Маріуполі пройшли урочисті заходи, де жінок вітають зі святом весни. Заступники мера Сергій Орлов та Сергій Захаров приєдналися до поздоровлень.

Так, Сергій Захаров привітав співробітниць Маріупольського торгового порту. Він підкреслив, що вони є справжніми професіоналами, завдяки яким підприємство розвивається та досягає нових успіхів.

«У сучасному світі у жінок багато перепон та викликів. Але ви доводите, що здолаєте всі перепони як на роботі, так і в сім’ї. На ваших плечах тримається трудовий колектив. Ви його душа та окраса. Нехай здійсняться всі ваші мрії», - сказав заступник міського голови.

У свою чергу Сергій Орлов привітав учениць та викладачок Маріупольського коледжу ДонУЕТ ім. М.Туган-Барановського. Заступник міського голови підкреслив, що навчальний заклад, де 90% викладацького складу становлять жінки, доводить, «прекрасна половина» успішно розвиває освіту та готує чудових професіоналів своєї справи.

«Бажаю вам міцного здоров’я, посмішок, натхнення, бадьорості та сили характеру. Бажаю, щоб у вас завжди була можливість застосовувати та реалізовувати свої творчі ідеї. Нехай поруч з вами завжди буде сильне чоловіче плече. Продовжуйте змінювати наше місто у сфері освіти», - зазначив заступник міського голови.