Новини

Назад

Вже рік маріупольці отримують адміністративні послуги на дому

06 грудня 2019, 11:58
812
Суспільство, Соціальне забезпечення

На базі Центру надання адміністративних послуг вже рік працює сервіс "Мобільний адміністратор". За допомогою нього маріупольці можуть отримати необхідні адміністративні послуги не виходячи з дому.

За цей час сервісом скористалися понад 200 людей. Серед найбільш затребуваних послуг - реєстрація місця проживання та права власності на нерухоме майно, отримання інформаційних довідок, вирішення земельних питань.

Детальна аналітика в графіку.


Впровадження даного сервісу стало можливим завдяки придбанню міською радою сучасного мобільного кейса. Він дозволив адміністраторам ЦНАП і фахівцям відділу реєстрації місця проживання працювати віддалено. За допомогою мобільного адміністратора заявники можуть отримати повний перелік адміністативного послуг. Виняток - послуги Державної міграційної служби.

Нагадаємо, сервісом «Мобільний адміністратор» можуть скористатися люди з постійними і тимчасовими проблемами здоров'я, які не здатні самостійно пересуватися.

Для оформлення замовлення на отримання адміністративної послуги за допомогою сервісу довірена особа заявника (наприклад - родич, сусід, соціальний працівник та ін.) повинен звернутися в Центр з особистим паспортом і медичною довідкою. Довідка повинна підтверджувати стан здоров'я людини, яка потребує отримання послуги.

Здійснити замовлення виїзду можливо в Центрі надання адміністративних послуг за адресою пр. Миру, 107 і в соціальному офісі« Мультицентр» за адресою вул. Українського козацтва, 51.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.