Новини

Назад

У День Незалежності на Театральній площі зібралося понад 25 тисяч людей

24 серпня 2017, 22:03
2983
Суспільство

У Маріуполі грандіозне святкування Дня Незалежності України закінчилося виступом зірок української естради. Для жителів та гостей міста співали відома співачка Наталя Могилевська та гурт «РіалО». Разом з маріупольцям концерт дивився й міський голова Вадим Бойченко.

День Незалежності святкували всі: хлопці та дівчата, малі та дорослі. Маріупольці приходили відзначити головне свято країни з національною символікою, в вишиванках, а в руках тримали синьо-жовті стяги. Біля Театральної площі зібралося понад 25 тисяч людей.

Я пишаюся тим, що маріупольці так широко святкують головне свято України. Дуже радий, що сьогодні відсвяткувати День Незалежності прийшло стільки людей. Для нас це велика заслуга,
зауважив Вадим Бойченко.

Спочатку своєю енергією, драйвом та гарним настроєм глядачів «запалили» гурт «РіалО». Вони виконували свої хіти, а Маріуполь співав разом з ними. Як відомо, в гурті співає й уродженка нашого міста – Анастасія Востокова. Вона зазначила, що дуже любить свою маленьку Батьківщину та часто про неї згадує.

«Родзинкою» концертної програми стала Наталя Могилевська. Співачка показала справжню шоу-програму. Вона виконувала як сучасні хіти, так і пісні, з яких починалось її творче життя. «Дякую, Маріуполь, за моє дитинство. Я все дитинство провела на Азовському морі», - підкреслила під час виступу Наталя Могилевська.

Протягом свята працювали правоохоронці, які забезпечували безпеку жителів та гостей міста.