Новини

Назад

Сартана отримає можливість розпоряджатися грошима екологічного податку (ФОТОРЕПОРТАЖ)

21 листопада 2019, 10:48
731
Діяльність депутатського корпусу

Понад 18 млн. грн. на рік на реалізацію екологічних заходів отримає бюджет Сартанської селищної ради. Про це на засіданні виконавчого комітету селища розповів секретар Маріупольської міської ради Степан Махсма.

«Ми довго розбиралися, чому екологічний податок за розміщення шлакової гори йшов у Волноваський район. Завдяки спільним зусиллям міського голови Вадима Бойченка, відповідальності підприємства «Метінвест» вдалося досягти справедливості та ці гроші тепер будуть надходити в бюджет селища Сартана», - уточнює Степан Махсма.

Перед жителями тепер стоїть відповідальне завдання: грамотно розпорядитися коштами і максимально ефективно використовувати можливості, що відкрилися. Члени виконавчого комітету відразу включилися в роботу з наповнення екологічної програми та розробки природоохоронних заходів.

«Важлива і радісна новина для жителів селища. Пропоную всім включитися в роботу, провести зустрічі з громадою Сартани та разом згенерувати найнеобхідніші заходи. Важливий момент: усі проекти повинні стосуватися поліпшення екологічної ситуації», - підкреслив селищний голова Олександр Куркчі.