Новини

Назад

Номінації на газ отримані: Маріуполь готовий до опалювального сезону

03 жовтня 2019, 17:53
1929
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Маріуполь одне з небагатьох міст України, яке вже отримало номінації на газ. Такого не було багато років. КП «Маріупольтепломережа» впевнено проводить ряд заходів з підготовки до подачі тепла. Про це заступник директор комунального підприємства Ілля Шамшеєв доповів міському голові Вадиму Бойченку в ході наради з питань готовності комунальних служб до осінньо-зимового періоду.

Завдяки систематичній роботі з боргом «Маріупольтепломережі» ми одне з небагатьох міст, які безпроблемно отримали номінацію. Завдяки цьому твердо впевнені, що розпочнемо опалювальний сезон вчасно,
підкреслив міський голова.

Ілля Шамшеєв розповів, що силами комунального підприємства всі 66 котельних міста повністю підготовлені до опалювального сезону. На 100% готові центральні теплові пункти. Також було замінено шість котлів.

«У цьому році створили службу з благоустрою на базі «Тепломережі». Вирішено болюче питання, яке було актуальним протягом останніх трьох років - своєчасне асфальтування розриттів після виконання ремонтних робіт», - зазначив Ілля Шамшеєв.

Крім того, укладено договір на придбання солі. Вже закуплено 400 тонн. Її постачання триває.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.