Новини

Назад

Міський портал «MedKontrol» номінований на премію соціальних проектів

20 листопада 2017, 16:44
1237
Суспільство, Медицина

Медичний портал Маріуполя «MedKontrol» бере участь у першій всеукраїнській премії соціальних проектів «Social Project Awards». Вона проходить за підтримки посольства Фінляндії в Україні. Уже розпочато інтернет-голосування, яке триватиме до 1 грудня.

Офіційна презентація порталу відбулася в листопаді поточного року. Його мета - систематизувати всю інформацію про сферу охорони здоров'я міста, а також вести активну просвітницьку роботу з профілактики захворювань. Проект масштабний і має великі плани на подальший розвиток, тому управління охорони здоров'я разом з організаторами проекту вирішили подати заявку на участь у конкурсі.

Премія не передбачає матеріальної винагороди для переможців, а лише заохочує прагнення зробити життя в країні краще. Захід дозволяє знайти однодумців, залучити до своїх проектів більше уваги суспільства, а в разі перемоги - підвищити престиж рідного міста.

Закликаємо всіх небайдужих до сфери охорони здоров'я маріупольців до 1 грудня підтримати проект міського медичного порталу, щоб він міг розвиватися й надалі.

Для голосування необхідно зайти на сайт за посиланням: http://awards.org.ua/ru/, авторизуватися, знайти проект «MedKontrol.pro - сервіс турботи про здоров'я» в категорії «Медицина і охорона здоров'я» або перейти за посиланням: http://awards.org.ua/ru/2017/11/05/medkontrol-pro-сервіс-що-підвищує-здоровя-людей/ і проголосувати.