Новини

Назад

Маріупольські пенсіонери провели флешмоб до Дня Незалежності України

18 серпня 2021, 14:00
688
Соціальне забезпечення

Лівобережний територіальний центр організовує для своїх підопічних різноманітні заходи, щоб їх відпочинок був насиченим і цікавим. Сьогодні до 30-ї річниці Незалежності України пенсіонери підготували танцювально-пісенний флешмоб. Символічно, що його виконали 30 людей.

До події готувалися понад тиждень, поступово вчили рухи та слова. Учасниками стали люди з інвалідністю старше 60 років. Також вони розповіли про свої творчі захоплення, показали виставку вишивки та квіллингу.

«На базі терцентру можна безкоштовно пройти оздоровчі процедури та проконсультуватися у фахівців. Вони можуть допомогти з дієтою або назначити індивідуальний курс фізичних тренувань. Крім того, у нашому центрі працює 20 різноманітних гуртків. Все це в рамках міської програми «Маріуполь з турботою про вас», - розповіла директор територіального центру соціального обслуговування Лівобережного району Мімоза Степченко.

Центр працює з 8:00 до 17:00. Крім цього, проводяться виїзні заходи. Наприклад, танцювальні вечори. Вони проходять в теплу пору року, щонеділі в Театральному сквері та щосуботи в парку Веселка - з 17:00 до 19:00.