Новини

Назад

ККП «m.EHUB» стало членом Асоціації Індустрії Гостинності України

16 січня 2021, 14:55
979
Туризм

Комунальне комерційне підприємство «m.EHUB» стало членом Асоціації Індустрії Гостинності України. До Асоціації входить майже 300 підприємств з різних куточків України. Головна мета – спільний розвиток туризму в багатьох містах України. Крім того до неї можуть приєднатися викладачі, науковці, держслужбовці, працівники місцевого самоврядування, гіди та екскурсоводи.

Нагадаємо, ККП «m.EHUB» створено в лютому 2019 року на основі Відділу туризму Маріупольської міської ради. Завдяки роботі фахівців підприємства у Маріуполі проходить безліч туристично-розважальних заходів. Вони організовують різноманітні івенти та прокладають туристичні маршрути, розповідають про історію міста.

Так, головні функції «m.EHUB»: розвиток туристичної галузі Маріуполя, співпраця з учасниками туристичної сфери, створення нових туристичних магнітів та навігації, взаємодія з об’єктами туристичної інфраструктури, регіону та України, презентація історичного надбання та культури Маріуполя, проведення загальноміських масштабних святкувань та ще багато цікавих проєктів.

«m.EHUB» - це m – Маріуполь (маріупольський), E – event (заходи), H – history (історія), U – urban (урбаністика), B – brand (бренд).