Новини

Назад

ГогольFest STARTUP: Маріуполь на шість днів стане центром сучасного мистецтва (ПРОГРАМА)

26 квітня 2019, 08:44
2095
Культура, Анонси міських заходів

Сьогодні в Маріуполі стартує  фестиваль сучасного мистецтва  «ГогольFest STARTUP». Він проходить у місті другий рік поспіль. з 26 квітня по 1 травня на жителів та гостей міста чекає насичена програма та феєричні емоції.

ГогольFest об’єднає різні програми: театральну, музичну, літературно-освітню, візуальну, кінематографічну та дитячу. Фестиваль проходитиме на 6 локаціях. Вхід буде вільним на такі напрямки та локації:

-  Альтернативна музична програма на Central Stage (Міський сад)

-  Візуальна програма (Платформа ТЮ, центральна частина міста)

-  Літературно-освітня програма (креативні простори міста – зокрема, Vezha creative space)

На час проіедення фестивалю буде їздити тимчасовий тролейбусний маршрут №4 «GogolFest». Він працюватиме за напрямком пл. Визволення – Приморський бульвар – ДЮІ. З 15:00 до 00:00. Також буде продовжено роботу тролейбусних маршрутів №12, №13 та №15 до 00:00 години.

Слід зазначити, що ГогольFest – міжнародний мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва.  Наразі, ГогольFest змінює концепцію і запускає локальні культурні фестивалі міжнародного рівня всією країною. Фестиваль сприяє тому, аби місто Маріуполь стало культурно-туристичним центром України.

Startup Гогольfest виконується в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри (UCBI ІІ)», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Більш детальнійше з програмою та заходами фестивалю можна ознайомитися на офіційному сайті ГогольFest STARTUP та на сторінці у Фейсбук.