Новини

Назад

#ДоброТи: Проект «100 годин волонтерства» зібрав вже сто помічників

26 березня 2018, 18:06
1618
«Маріуполь 240: фарби доброТи»

Проект «100 годин волонтерства» дає свої плоди. Вже сформовано три команди волонтерів. Учасники почали реєструватися на сайті, виконувати завдання та допомагати іншим. Маріупольці зробили крок назустріч доброті та не пожалкували. Адже результат є – щирі слова подяки.

Соціальний проект «100 годин волонтерства» - сайт для привернення активної молоді та містян до реалізації соціальних ініціатив через волонтерський рух. На інтернет-ресурсі зареєструвалися більше 100 волонтерів. Є більше 60 заявок на допомогу, 10 з них – вже виконано.

Волонтери допомагали соціальним працівникам Терцентрів доглядати за людьми похилого віку. Прибирали прибудинкову територію шкіл і лікарень. Брали участь у адмініструванні при проведенні міських заходів.

Маріупольці отримали велике задоволення від проведеної роботи. Вони впевнені, що їх праця корисна та обов'язково допоможе зробити Маріуполь гарніше та добріше.

«Ми не згодні з висловом старухи Шапокляк. Вона каже, що допомога людям – це марна трата часу. А для нас допомога – це не тільки не важко, а ще і приємно. Присвячений волонтерству час – це реальна можливість зробити наше життя добрішим. Адже ми його витрачаємо на допомогу літнім людям і на розвиток нашого міста», - зауважила координатор проекту Марія Кутнякова.

Команда «100 годин волонтерства» не зупиняються на досягнутому. Провели День відкритих дверей, де сформували три команди. Склад кожної – 10 чоловік. Зараз вони планують проводити тематичні тренінги для учасників проекту.