Новини

Назад

Програма "Гігієна в школах" в дії

03 листопада 2017, 12:13
4304

В КУ «Маріупольська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим навчанням окремих предметів Маріупольської міської ради Донецької області» йде ремонт санвузлів. На виконання робіт з міського бюджету виділено 972 тис грн. До середини листопада роботи планується завершити. З якістю виконуваних робіт ознайомився міський голова Вадим Бойченко.

У місті реалізується програма «Гігієна в школах 2017-2021 рр». Її мета - створити комфортні умови перебування в школах дітей. На капітальний ремонт туалетних кімнат у школах в поточному році виділено кошти в сумі - 7,7 млн ​​грн на 8 об'єктів.

В рамках програми, в школі №3 приступили до ремонту санвузлів. Тут виконується ремонт підлог, стін та стель, заміна чаш «Генуя», умивальників, віконних та дверних блоків, трубопроводів каналізації, опалення, водопостачання, випусків каналізації, установка бойлерів, металевих перегородок та заміна електричних мереж. Роботи вже на 50% виконані. До кінця листопада ремонт планують завершити.

Ми змінюємо підходи до гігієни в навчальних закладах, капітально ремонтуючи санвузли в школах. Цій проблемі не приділялося уваги з моменту відкриття шкіл. Це дорого, але проблему необхідно вирішувати. Ми хочемо, щоб нашим дітям було зручно навчатися в школах, а головне безпечно для їх здоров'я
підсумував візит в школу Вадим Бойченко.