Новини

Назад

«Громадський бюджет»: у Кальміуському районі з'явиться коворкінг центр

26 листопада 2020, 16:30
774
Громадський бюджет

Наступного року в Кальміуському районі з’явиться коворкінг центр «Атмосфера» та VR-зона. Ці проєкти – переможці конкурсу Програми малих грантів сприяння розвитку культури, спорту, молодіжної політики та туризму. Відкритий простір для різноманітних зустрічей відкриють на базі Палацу культури «Український дім».

Проєкти «Digital-простір» та «Game-zone - місце розваг і дозвілля з новою версією реальності» - це ідеї активних маріупольців Катерини Кацаран і Олексія Сімонова. Вони будуть реалізовані за кошти міського бюджету.

У коворкінгу можна буде працювати віддалено, навчатися, проводити кінопокази, мозкові штурми та креативні зустрічі. Особливістю простору стане можливість здійснити цікаві VR-прогулянки, маршрути яких організатори, ще продумують. Вже відомо, що буде VR-візуалізація, яка дасть можливість познайомитися з видами активних VR-ігор. У планах - створити власний проєкт візуалізації «Прогулянка містом Марії».

Локацію облаштують комфортабельними меблями та поділять на різні зони. Спеціально для людей з обмеженнями пересування, передбачено безперешкодний заїзд в будівлю.