Новини

Назад

«Громадський бюджет»: маріупольці можуть реалізувати власні ідеї за кошти міського бюджету

07 жовтня 2020, 10:20
533
Громадський бюджет

Триває прийом проектів на конкурс програми «Громадський бюджет» за напрямками «Культура», «Спорт», «Туризм». Для ініціативних маріупольців - це можливість втілити свої творчі ідеї за допомогою досвідчених фахівців і за кошти міського бюджету. Проекти-переможці будуть реалізовані на наступний рік після визначення проектів-переможців. Подати заявку на участь можна з 15 травня по 15 жовтня.

Основні цілі програми - пропаганда здорового способу життя, створення сприятливих умов для соціалізації та самореалізації молоді, популяризація культурно-розважальних заходів, розробка і створення туристичного середовища. Мінімальний розмір фінансової допомоги становить 10 тисяч гривень, максимальний - 100 тисяч гривень. Кошти на реалізацію програми виділяються в рівній частині на кожен з напрямків (культура, спорт, туризм).

Учасниками можуть стати активні громадяни у віці від 18 років, неприбуткові громадські організації або ініціативні групи громадян. З більш детальними умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням - https://mariupolrada.gov.ua.

Проєкти програми «Громадський бюджет» охоплюють все місто та розраховані на різні вікові категорії. Фестивалі, виставки, концерти, майстер-класи, спортивні тренування, туристичні екскурсії – все це ідеї маріупольців, що змогли реалізувати їх завдяки перемозі у конкурсі програми.​

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.