Медіа

Назад

«Нас питали про наші очікування від Маріуполя. Ми такого не очікувалі. Маріуполь - ви молодці», - соліст гурту «ДахаБраха» Марко Галаневич

02 травня 2018, 16:35
1972
Культура

У Маріуполі Гогольfest завершився «етно-хаосом», вибуховою енергетикою «ДахаБрахи» та запальним видовищем від маріупольської команди «Prime Show». Група «ДахаБраха» у кожній своїй композиції створює дійство, що гармонійно поєднує віддалене: свій і чужий, почуття і чітку смислову і ритмічну структуру.

В основі їхньої творчості - українські народні пісні, виконані різними народними інструментами з усього світу. Це дозволяє створити унікальну атмосферу виступів «ДахаБраха», що робить групу пізнаванним з перших нот.

Візитною карткою групи є зачарована атмосфера, яку створюють за допомогою різних інструментів та фольклору, зібраного зі всього світу. Їх виступи мають вибухову енергетикою, яка змушує оживати все навколо.

Публіка активно підтримувала артистів. Маріупольці протягом всього виступу співали та танцювали.

 «Нас питали про наші очікування від Маріуполя. Ми такого не очікували. Маріуполь - ви молодці», - зазначив під час виступу соліст гурту «ДахаБраха» Марко Галаневич.

Маріупольці не хотіли відпускати артистів і декілька разів викликали музикантів на біс.