Новини

Назад

Вадим Бойченко провів особистий прийом громадян

29 серпня 2018, 17:31
1693
Суспільство

На прийом до міського голови Маріуполя Вадима Бойченка звернулися семеро людей. Маріупольці прийшли з проханнями допомогти у вирішенні житлових питань, комунальних проблем та нарахування субсидій.

Зокрема, звернувся пенсіонер Микола Андрійович з проблемою призначення субсидій. На його думку, при призначенні субсидії доходи пенсіонерів потрібно враховувати також, як у працюючих за 3-4 квартал.

Роз'яснення з питання дав директор департаменту соціального захисту населення Андрій Ремпель: «Згідно з пунктом 11 статті 848 Постанови Кабінету міністрів України, у пенсіонерів доходи беруться за місяць, що передує місяцю нарахування».

Текст Постанови: «У разі призначення житлової субсидії з початку опалювального (неопалювального) сезону доходи у вигляді пенсії враховуються в розмірі нарахованої пенсії за останній місяць попереднього опалювального (квітень) або неопалювального (вересень) сезону. В разі призначення житлової субсидії після початку опалювального (неопалювального) сезону враховується розмір нарахованої пенсії за місяць, що передує місяцю, з якого призначається житлова сусидія».

В ході прийому розглянуто і ряд інших питань. По кожному з них дана відповідь і визначено план виконання завдань.

Нагадаємо, міський голова Маріуполя Вадим Бойченко проводить особисті прийоми громадян кожен 2-й та 4-й вівторок місяця за адресою: вул. Хмельницького, 24а.