Новини

Назад

Вадим Бойченко бере участь у Міжнародному саміті мерів

28 листопада 2017, 12:34
1770
Суспільство

Міський голова Маріуполя Вадим Бойченко бере участь у Міжнародному саміті мерів, який проходить у Києві під патронатом Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Саміт зібрав понад 150 українських очільників міст та лідерів місцевого самоврядування з Канади, Ізраїлю, Словаччини, Аргентини, Швеції, Великої Британії та Польщі. Почесний гість саміту – принц Нідерландів Констянтин.

Організатор саміту - Western NIS Enterprise Fund, який вже другий рік проводить  захід за участю українських мерів. Фонд інвестує  у Програми сталого розвитку, що включає й проекти регіонального рівня.

За два дні саміту мери українських міст зустрінуться з найбільш інноваційними градоначальниками світу. Візьмуть участь у обговореннях та поспілкуються з представниками урбаністичних стартапів. Захід дозволить не тільки перейняти передовий досвід своїх міжнародних колег, але й поділитися найкращими українськими практиками. Теми обговорення присвячені технологічним, інфраструктурним, політичним, культурним, туристичним інноваціям.

Вадим Бойченко разом з іншими прогресивними мерами підписав маніфест про співпрацю та взаємодію у розвитку інновацій.  Серед зобов'язань – ініціатива реформи інновацій міста, дослідження та імплементація найкращого світового досвіду, співпраця з молодими лідерами та стартап-спільнотою, залучення містян до оцінки результатів.

29 листопада під час саміту міський голова Маріуполя Вадим Бойченко представить найкращі інноваційні проекти нашого міста. Слідкуйте за новинами на офіційному сайті Маріупольської міської ради. ​