Новини

Назад

Вадим Бойченко: «Завдання Маріуполя - щоб нове, сучасне обладнання з'явилося в кожній лікарні міста»

20 лютого 2019, 18:02
1649
Суспільство, Медицина

Міський голова Вадим Бойченко та народний депутат України Олег Ляшко ознайомилися з роботою Центру реконструктивної хірургії вуха горла та носа на базі Маріупольської міської лікарні №1. Медпрацівники розповіли гостям про нові можливості, які з'явилися після ремонту та придбання нового обладнання.

Головний лікар лікарні Лариса Мамаєва показала палати тп операційну, оснащену новим столом, ендоскопічної стійкою та сучасним наркозно-дихальним апаратом. 

«Завдяки новому обладнанню ми робимо малоінвазивні операції. А сучасний комп'ютерний томограф є серцем нашої лікарні. Ним користуються всі відділення. Правильна діагностика - запорука правильного лікування», - розповіла Лариса Мамаєва.

Вадим Бойченко підкреслив, що медицина знаходиться в центрі уваги міської влади.

Ми пишаємося тим, що в міських лікарнях з'являється найсучасніше обладнання. Ми хочемо, щоб перша лікарня була першою не тільки в Маріуполі, але і у всій Україні. Сьогодні таких апаратів, як тут немає ніде в місті. Завдання Маріуполя - щоб нове, сучасне обладнання з'явилося в кожній лікарні міста,
зазначив мер.

Відзначимо, що раніше в Центрі реконструктивної хірургії вуха горла та носа був проведений ремонт оперблока, процедурного кабінету, маніпуляційного кабінету та палат. Також за рахунок держави та міста було закуплено нове обладнання. За 2018 рік у Центрі провели понад 1500 операцій.