Новини

Назад

Вадим Бойченко: «Ми повинні об'єднатися заради того, щоб створити нові можливості для дітей»

16 квітня 2021, 15:19
1585
Суспільство

Міський голова Вадим Бойченко провів зустріч з главами всіх фракцій міської ради. Сторони обговорили створення нового вишу в Маріуполі. Про це розповів на брифінгу мер Маріуполя.

 «Вчора в сесійній залі було багато емоцій. Можливо, занадто багато як від депутатів міської ради, так і від мене особисто. Зараз емоції вщухли, і нам всім необхідно повернутися до мови здорового глузду. Ми не повинні дозволити, щоб наші емоції стали на шляху розвитку Маріуполя. Ми всі за створення нового університету в Маріуполі. Ми повинні об'єднатися заради того, щоб створити можливості для дітей», - сказав Вадим Бойченко.

Міський голова додав, що найближчим часом детально опрацюють можливі локації, де може з'явитися університет. Всі напрацьовані рішення будуть обговорюватися з жителями міста.

Вадим Бойченко також додав, що під час круглого столу домовилися завтра вийти разом в Міський сад і навести там порядок: «Ми вирішили провести толоку і запрошуємо всіх бажаючих завтра о 10.00. Упевнений, Міський сад повинен об'єднувати людей».