Новини

Назад

У Маріуполі з'явиться осередок Української академії лідерства

12 березня 2019, 13:14
1901
Суспільство

Сьогодні, 12 березня, у Міністерстві молоді та спорту України відбулося підписання Меморандуму щодо старту осередку Української академії лідерства у Маріуполі. Документ підписали міський голова Маріуполя Вадим Бойченко та керівник ГО «Українська академія лідерства» Роман Тичківський.

Головна наша мета – створити умови для розвитку молоді. Дати дітям навички, які б дозволили їм бути конкурентоспроможними у глобальному світі. Для цього потрібно розвивати нову для нашого розуміння компетенцію – лідерство. Сьогодні нам потрібні молоді лідери, які будуть розвивати нашу країну та місто. Співробітництво з Українською академією лідерства – це крок на шляху створення нових можливостей для маріупольської молоді реалізувати свій потенціал. Через такі формати ми говоримо: вчіться, живіть та розвивайте Маріуполь
зауважив Вадим Бойченко.

Зі свого боку Роман Тичківський наголосив, що дана ініціатива консолідує навколо себе молодь та допомагає об'єднуватися навколо однакових цінностей: «Ми зможемо збільшити кількість студентів з Донецької області. Це нові можливості для молоді регіону».

Українська академія лідерства - це програма особистісного та суспільного розвитку. Студенти академії проходять 10-місячний формаційний курс. Програма будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку. Крім навчання, в Академії займаються волонтерською діяльністю та втілюють соціальні проекти. Студенти здійснюють навчальні експедиції по Україні та закордон.

Місія Академії  - вплинути на глибинні соціальні процеси в українському суспільстві шляхом формування генерації молодих людей, які беруть відповідальність за нашу націю та мають необхідні для цього здібності. На сьогодні осередки Академії діють у Києві, Харкові, Полтаві, Львові та Миколаєві.