Новини

Назад

У Маріуполі завершені дорожні роботи по проспекту Перемоги

27 вересня 2019, 17:41
2234
Суспільство, Транспорт

У Маріуполі завершено капітальні ремонти дорожнього покриття і тротуарів по проспекту Перемоги. На площі близько 25 тисяч квадратних метрів замінено асфальтове покриття, бордюр, з'явилася пластикова розмітка. Підсумки робіт оцінили міський голова Вадим Бойченко та Народний депутат України Вадим Новинський.

Директор комунального комерційного підприємства «Маріупольавтодор» Дмитро Чучмай розповів, що на нових дорогах покладено щебенево-мастиковий асфальтобетон, який відрізняється високою міцністю.

Крім того, тротуарний та дорожній бордюр замінений на гранітний. Уздовж проспекту встановили нові зупинкові павільйони. На тротуарах покладено плитку ФЕМ. Вона відповідає новим стандартам - її товщина 8 см.

Всього на реалізацію проекту виділено понад 140 млн гривень з міського бюджету. Міський голова та Вадим Новинський дали високу оцінку виконаній роботі.

Наше завдання - створити інфраструктуру європейського рівня не тільки в центрі, але і в інших районах міста. Важливо, щоб мешканці почували себе комфортно та затишно,
зазначив Вадим Бойченко.

Також на площі Перемоги була продемонстрована нова техніка комунальних підприємств міста. Її придбали в цьому році. Зокрема, автобуси, трал, автокрани і каток німецького виробництва.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.





ФС