Новини

Назад

У Маріуполі відзначили День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

09 травня 2019, 12:59
3262
Суспільство

74 роки тому закінчилася найбільш кровопролитна війна в історії. На честь Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Маріуполі відбувся урочистий мітинг на площі Воїнів-визволителів. Привітати ветеранів прийшов міський голова Вадим Бойченко.

Мітинг відвідали ветерани, діти війни, представники міської влади, поліцейські, школярі та небайдужі мешканці. У своєму виступі мер зазначив, що 9 травня назавжди увійшло в історію, а подвиги героїв ніколи не будуть забуті. Він також подякував ветеранам за Маріуполь, який їх руками був відновлений після війни.

Спасибі за життя та наше майбутнє! Спасибі за ваш подвиг та героїзм! На вашому прикладі ми виховуємо наших дітей. Надихаючись ним, ми сьогодні будуємо Маріуполь. Місто нашої надії, віри та нових можливостей,
сказав Вадим Бойченко.

До його слів приєдналися генеральний директор МК «Азовсталь» Енвер Цкітішвілі та генеральний директор ММКІ Тарас Шевченко.

Для ветеранів грали військові та сучасні пісні. Міські колективи подарували їм вітальну програму. На завершення учасники мітингу поклали квіти до підніжжя пам'ятника.

Після мітингу Вадим Бойченко разом з правоохоронцями поклав квіти до будівлі міського УВС, де 9 травня 2014 трагічно загинули правоохоронці.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.