Новини

Назад

У Маріуполі Приазовський державний технічний університет та ДТЕК підписали Меморандум про співпрацю

31 травня 2019, 13:36
1353
Суспільство, Освіта

Приазовський державний технічний університет та ДТЕК Донецькі електричні мережі підписали Меморандум про співпрацю. Він передбачає підготовку кадрів і подальшого працевлаштування студентів в енергетичній компанії. У заході взяли участь перший заступник міського голови Михайло Когут, ректор ПДТУ В'ячеслав Волошин та генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов.

Михайло Когут зазначив, що сьогодні Маріуполь став на шлях сталого розвитку і звернувся до студентів.

«Ми модернізуємо та змінюємо Маріуполь, щоб ви бачили своє майбутнє в рідному місті. Сьогоднішній захід підтверджує, що в місті є можливості для працевлаштування та кар'єрного зростання. Йде боротьба за кращі кадри. Цей Меморандум дає можливість вам більш якісно підготуватися до своєї майбутньої професії та отримати необхідні знання і вміння», - підкреслив Михайло Когут.

В'ячеслав Волошин зазначив, що мета Меморандуму - підготовка високопрофесійних кадрів для енергетичної компанії. За його словами, у студентів з'явиться можливість брати участь в спільних з ДТЕК проектах та отримати практичні навички безпосередньо на підприємстві.

У свою чергу Олексій Дегтярьов розповів про роботу компанії, її досягнення і перспективи для студентів, що бажають зв'язати своє майбутнє професійне життя з ДТЕК.

Згідно з Меморандумом ПДТУ спільно з ДТЕК Донецькі електромережі будуть реалізовувати концепцію дуального навчання. Вона передбачає з'єднання теоретичних знань, отриманих в університеті, з практичними навичками, отриманих безпосередньо на підприємстві. Завдяки цьому студенти зможуть під час навчання отримати робітничу кваліфікацію, а компанія більш якісно підготовлені кадри.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.