Новини

Назад

У Маріуполі почалися «Новорічні дива міста Марії»

19 грудня 2018, 19:21
3192
Суспільство, Культура

Сьогодні в День Святого Миколая Маріуполь занурився у світ чудес і чарівництва. На Театральній площі засяяла головна ялинка міста. На святкування прийшли тисячі маріупольців. Разом з жителями новорічну красуню та ілюмінацію навколо Драматичного театру «запалив» міський голова Вадим Бойченко.

2019 рік Маріуполь зустріне масштабно й яскраво. Маріупольська міська рада разом з Групою Метінвест підготували для жителів «Новорічні дива міста Марії». У рамках програми з 19 грудня по 13 січня на Театральній площі проходитимуть різноманітні заходи. Конкурси та флешмоби, дискотеки,  майстер-класи, вистави для дітей, зимове караоке, фотосесії, виступи музикальних колективів та ярмарок. Також цього тижня на площі Свободи запрацює льодова ковзанка.

Новорічна 16 метрова маріупольська красуня стала ще гарнішою. Цього року її доповнили новими іграшками, а гірлянду – двома додатковими програмами. Крім того, навколо Драматичного театру з’явилися нові арт-об’єкти та «венеціанська карусель».

Вітаючи з новорічними святами Вадим Бойченко зауважив, що 2018 рік став для Маріуполя роком відкриттів. Місто почало жити новим життям.

Ми провели масштабні фестивалі та втілили у життя амбіційні проекти. Маріуполь став на новий шлях розвитку, на шлях нових можливостей. Все це робиться для майбутнього. Для наших дітей, для нашої талановитої молоді. Я вітаю вас з новорічними святами. Бажаю, щоб у кожній маріупольській сім’ї панували тепло та любов,
підкреслив міський голова.

Після його слів запалив вогні головний символ Нового року, а слідом за ялинкою - святкова ілюмінація проспекту та нові новорічні арт-об'єкти. До Маріуполя прийшла новорічна казка.