Новини

Назад

У Маріуполі обговорили реконструкцію освітнього хаба

18 лютого 2020, 14:57
774
Суспільство, Економіка

В ході робочої зустрічі представники департаменту з питань економіки Маріупольської міської ради обговорили з американськими партнерами продовження реконструкції вільного IT-простору. Так, в планах реконструкція фасаду Beetroot Hub, заміна покрівлі та благоустрій прилеглої території.

За словами заступника міського голови Сергія Орлова, вже готовий робочий проєкт реконструкції фасаду і його візуалізація: «Створення цього хаба стала поштовхом до розвитку IT-індустрії в Маріуполі. Ми продовжуємо розробку діджіталізованих соціальних сервісів для городян, а даний простір став таким собі епіцентром цих змін.Тут обговорюються проєкти, проходять відкриті зустрічі і заходи для молоді. Також тут займаються шаховим спортом, регулярно проходять міські та обласні змагання».

Представники міжнародної компанії вивчили проєкт і дали ряд рекомендацій. Так, щоб партнери USAID підтримали дану ініціативу, необхідно узгодити кількість евакуаційних виходів, враховуючи наповнюваність простору. Також наголосили на важливості дизайнерського рішення, яке повноцінно впишеться в архітектурний концепт міста.

Варто відзначити, в січні 2019 року Міський шаховий клуб перезавантажився в освітній хаб. Тоді в приміщенні провели повну реконструкцію і наповнили його новим змістом. Даний проєкт був реалізований за підтримки Маріупольської міської ради, Групи Метінвест і USAID.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.