Новини

Назад

У Лівобережному районі Маріуполя проведуть капітальний ремонт дороги (схема маршруту)

27 травня 2019, 08:51
2367
Суспільство, Транспорт

З 27 травня стартують капітальні ремонтні роботи ділянки по проспекту Перемоги. Вони будуть проходити в два етапи. На першому етапі пройде ремонт від бульвару Меотіди до провулка Аносова. Про це розповів директор департаменту транспорту та зв'язку Василь Клат.

«З 27 травня на цій ділянці буде перекрито автомобільний рух по правій смузі по ходу на Лівий берег. Рухатися автобуси будуть по лівій стороні дороги. Там буде організовано двосторонній рух», - розповів Василь Клат.

Крім того, знеструмлять контактну мережу. У зв'язку з чим, буде повністю зупинено тролейбусний рух. Планується пустити більшу кількість трамваїв і маршруток. Перед тим, як приступити до укладання асфальту, повністю замінять систему водопостачання.

«Будемо міняти всі труби з металевих на пластикові. Вони набагато кращі та ефективніші. Плануємо зробити це за 10-12 днів. Після укладання, все засипемо нестисливим грунтом, щоб не було усадки», - зазначив головний інженер «Міськводоканалу» Сергій Коваль.

Після заміни труб, розпочнуться роботи з заміни дорожнього полотна. Старі бордюри та пішохідне покриття будуть демонтовані. Замість них покладуть нову тротуарну плитку та тротуари.

Після закінчення робіт, по правій стороні проспекту, почнуться роботи по лівій. Другим етапом працівники «Маріупольавтодору» та комунальних служб хочуть провести роботи на ділянці від провулка Амосова до парку Веселка.

Зазначимо, що з 27 травня рух пасажирського транспорту буде організовано наступним чином:

  • Тролейбусний маршрут №2 буде курсировати за напрямком «ДЮІ – к-т «Азовсталь» ;
  • Тролейбусний маршрут №15 буде курсировати за напрямком «ЖМР «Західний» - к-т «Азовсталь» ;
  • Комунальні автобуси та маршрутні таксі в напрямку ЖМР «Східний» об’їзним напрямком: просп. Перемоги – б-р Меотіди – пр. Перемоги (зустрічна смуга) – пров. Аносова – просп. Перемоги – далі за своїми схемами руху. В зворотному напрямку за своїми схемами.

З більш детальнішим розкладом руху та фактичним рухом на маршруті є можливість ознайомитись на сайті martrans.gov.ua, та m.martrans.gov.ua (мобільна версія ресурсу).

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.