Новини

Назад

Символ прозорості та відкритості: у Маріуполі триває реконструкція будівлі муніципалітету

19 квітня 2021, 15:17
2351
Суспільство, Економіка, Співпраця з міжнародними організаціями

Виносна конструкція зі скла, відкритий оглядовий майданчик і умови доступності для людей з інвалідністю - таким маріупольці побачать будівлю згорілого муніципалітету після реконструкції. З ходом робіт ознайомилися представники Програми розвитку ООН.

Реконструкція стартувала в жовтні минулого року. На сьогодні вже виконано близько 15% робіт. Демонтували покриття, завезли нові несучі конструкції.

Начальник КП «Міське управління капітального будівництва» Галина Шейченко підкреслила, будівлю міськради відремонтують за принципом «Прозорий офіс». Проєктом передбачається створення виносної конструкції зі скла на всю висоту будівлі. На даху планують розмістити оглядовий майданчик, відкриту для всіх жителів. У будівлі створять всі умови доступності для людей з інвалідністю.

«Враження від відвідин будівлі майбутнього виконкому дуже позитивне. Роботи просуваються успішно. Це важливий проєкт не тільки для Маріуполя, а й для всієї України як в економічному, так і політичному плані», - зазначив керівник групи технічної підтримки «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» Ігор Кістеньов-Кавказький.