Новини

Назад

Працівників соціальної сфери привітали з професійним святом

30 жовтня 2020, 15:33
1466
Суспільство

В першу неділю листопада, в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Сьогодні маріупольськіх фахівців привітала заступниця міського голови Ксенія Сухова. Вона висловила слова поваги та вручила подяки за сумлінну працю від міського голови Вадима Бойченко.

Ксенія Сухова зазначила важливу роль соціальних працівників, які щоденно опікуються людьми похилого віку, ветеранами війни та праці та іншими соціально вразливими маріупольцями: «Ви допомагаєте долати життєві труднощі та вчите вірити в свої сили. Завдяки вашій роботі, маріупольці знаходять вихід зі скрутного становища. Муніципалітет міста завжди робитиме все можливе для підтримки населення та розвитку соціальної сфери».

На завершення заходу кращих фахівців відзначили подяками, їм вручили квіти та пам’ятні подарунки.​ Серед них співробітники управління «Служби у справах дітей», департаменту соціального захисту населення, Фонду соціального страхування України в Донецькій області, районних центрів соцслужб для сім’ї, дітей та молоді, Пенсійного фонду України в Донецькій області, центру зайнятості, міської організації «Червоний Хрест України», пансіонатів для ветеранів війни і праці та Лівобережного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. ​

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.