Новини

Назад

Маріуполь відвідав глава Данської місії DRC-DDG Брійо Ле Мерль

12 листопада 2020, 17:04
2458
Співпраця з міжнародними організаціями

Маріуполь з робочим візитом відвідав новий глава місії Данської ради у справах біженців Брійо Ле Мерль. З делегацією з Данії зустрівся секретар міської ради Степан Махсма. Разом вони обговорили подальшу співпрацю муніципалітету і місії DRC-DDG.

В ході зустрічі Брійо Ле Мерль ознайомився з попередніми проектами місії в Маріуполі. Вже кілька років міжнародна організація веде в Маріуполі програму по підтримці внутрішньо переміщених осіб, а також осіб, які постраждали від конфлікту в Україні. Крім того, вона надає допомогу жителям у відновленні або розширенні власного бізнесу.

«Муніципалітет Маріуполя впевнено демонструє свої ефективні рішення, активно розвиваючи місто. Надалі ми продовжимо нашу співпрацю і підтримку позитивних змін в місті», - зазначив Брійо Ле Мерль.

У свою чергу Степан Махсма подякував гостям за інтерес до міста і підтримку: «Нас пов'язують довгі партнерські відносини. Ми вдячні всій команді місії DRC-DDG, яка з перших днів конфлікту в регіоні працює з Маріуполем. Сподіваємося на подальшу співпрацю».

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.