Новини

Назад

Маріуполь став переможцем престижної премії HR-бренд Україна

21 жовтня 2021, 20:19
1350
Суспільство, Освіта

На Всеукраїнський премії HR-бренд проєкт Маріупольської міської ради M-SERVICE здобув перемогу в номінації «Регіон». M-SERVICE – це сучасний міський центр сервісного обслуговування, створений для забезпечення ефективного функціонування закладів освіти.

Він вже дозволив суттєво підвищити якість сервісу. Наприклад, замість одного дня аварійні роботи виконуються за 30-60 хвилин. Встановлені єдині якісно нові стандарти прання та технічного забезпечення закладів освіти. При цьому бюджет міста заощаджує 52,7 млн грн на рік. Ці гроші перенаправляються на ремонти дитячих садків та шкіл. Результат -  90% батьків задоволені станом обслуговування дошкільних закладів.

Центр поділено на дільниці прання, сервісу та клінінгу, які працюють цілодобово. В ньому працює 50 кваліфікованих фахівців. Є чотири автомайстерні. Придбано сучасне обладнання для чистки та обробки, пральні машинки. Всі працівники пройшли навчання по роботі зі спецтехнікою. 

«Стійкий розвиток освіти в Маріуполі починається з турботи. Це означає, що для освітян та учнів створюються комфортні, сучасні та безпечні умови праці та навчання. В Премії ми приймаємо участь вже третій рік. Минулі наші проєкти були направлені на створення соціального ліфту від школи до місця роботи та модернізацію роботи комунальних підприємств міста. Мета сьогоднішнього проєкту - створення нових можливостей для розвитку та виховання дітей», - розповіла заступниця голови міської ради Олена Парамонова. 

Сьогодні 142 дошкільні та шкільні заклади відвідує понад 50 тисяч дітей. Їх виховують та навчають майже чотири тисячі педагогів.