Новини

Назад

Лікарі та «нові маріупольці» отримали 37 квартир

25 вересня 2021, 12:58
2085
Суспільство

Сьогодні, на День міста, 37 жителів Маріуполя стали власниками житла. Урочисте вручення відбулося в оновленому парку Гурова. Ключі від квартир вручили міський голова Вадим Бойченко, народний депутат України Вадим Новинський та заступник голови Донецької ОДА Ігор Мороз.

Житло отримали 32 родини «нових переселенців». Серед них, вчителі, військові, багатодітні сім’ї. П’ять квартир отримали медичні працівники міських лікарень.

«Всі зміни, які ми бачимо неможливі без підтримки регіональної влади, містоутворюючих підприємств, без команди однодумців. Ключове – без маріупольців, які борються з пандемією, навчають наших дітей та захищають нашу країну. Ці квартири – знак поваги до їх роботи на благо рідного міста», - наголосив Вадим Бойченко.

Вадим Новинський додав, що надважливо надати підтримку людям, яким довелося покинути свої рідні домівки.

«Маріуполь прийняв близько 100 тисяч переселенців і їх треба підтримувати та інтегрувати до громади. Головний елемент цього – власне житло. Добре, що є спільна робота у цьому напрямку міської, регіональної та центральної влад», - сказав народний депутат.

В рамках реалізації проекту "Створення житлових умов для ВПО в м. Маріуполь" серед загальної кількості 11 квартир реконструйовано і видано завдяки Українському фонду соціальних інвестицій за фінансової підтримки Німецького банку розвитку KfW.