Новини

Назад

«Наше завдання – підходити до ремонту доріг і тротуарів комплексно», - Вадим Бойченко

19 грудня 2019, 13:48
1166
Суспільство, Транспорт

По вулиці Лавицького уклали близько 10 тисяч квадратних метрів тротуарної плитки. Протяжність – 1,6 км. Також було замінено тротуарний бордюр з обох боків. Вартість робіт склала 8,5 мільйонів гривень. Міський голова Вадим Бойченко перевірив виконані роботи.

Перед укладанням нового тротуару КП «Міськводоканал» провів заміну понад 1 км водопровідних мереж. Цінник робіт і матеріалів - 517 тисяч гривень. Минулого року силами комунального підприємства «Маріупольавтодор» було проведено капітальний ремонт дорожнього покриття. Вартість робіт – 6 млн грн.

Наше завдання – підходити до ремонту доріг та тротуарів комплексно. Спочатку ми проводимо заміну інженерних мереж, а потім приступаємо до укладання дорожнього полотна та тротуарів,
підкреслив Вадим Бойченко.

Директор департаменту транспорту та зв'язку Василь Клат пояснив, що замість асфальтування було вирішено укласти ФЕМ. Плитка добре вбирає опади. В разі необхідності проведення ремонтних робіт – її можна розібрати і знов укласти.

Вадим Бойченко додав, що такі проєкти виступають своєрідними «активаторами». Сучасна інфраструктура породжує бізнес-активність, розвивається малий та середній бізнес.

Сьогодні ми боремося за найголовніший капітал – людей. Я хочу, щоб наші жителі бачили зміни і, відповідно, пов’язували своє майбутнє з рідним містом,
зауважив міський голова.

Вадим Бойченко дав доручення профільним керівникам виконати роботи з озеленення, встановити лавки. Місце стане зоною відпочинку для місцевих жителів. 

Читайте также наши новости в Facebook и Telegram.