Новини

Назад

Звернення до депутата: Андрій Федай прискорив ремонт ліфту в багатоповерхівці по проспекту Металургів, 133

04 серпня 2017, 10:32
1024
Діяльність депутатського корпусу

На особистий прийом до депутата звернувся мешканець будинку №133 по проспекту Металургів.

Від імені мешканців чоловік просив, щоб Андрій Федай допоміг швидше відремонтувати ліфт, який не працював з травня.

"У нашому будинку мешкає немало людей похилого віку, а на 8 і 9 поверхах - сім'ї з маленькими дітьми. Непрацюючий ліфт став перешкодою для виходу на вулицю цим людям", - говорить чоловік.

Депутат звернувся до відповідних інстанцій, щоб питання було розглянуто  якнайшвидше і було вжито заходів з усунення недоліків.

Після обстеження машини фахівцями було зроблено висновок, що підйомник зупинився через розкрадання ліфтового обладнання. ЖКП "Житлокомплекс" спільно з організацією "Маріуполь - ліфт" було складено акт обстеження й кошторис ремонтних робіт.

Ліфтовою організацією був виконаний поточний ремонт ліфту, і мешканці верхніх поверхів отримали можливість без особливих зусиль виходити на вулицю.

"Мені стало відомо, що в цьому будинку мешкає багато людей похилого віку, для яких непрацюючий ліфт створює великі незручності. Особливо в таку спеку. Наше завдання - забезпечити нехай не ідеальні, але максимально комфортні умови проживання для наших городян. Продовжуватимемо працювати в тому ж напрямку", - зазначив Андрій Федай.