Новини

Назад

Запрошуємо до участі у тендері на проведення капітального ремонту школи №46

27 грудня 2019, 14:38
1532
Оголошення, Співпраця з міжнародними організаціями

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ

Україна

Підвищення енергоефективності у громадських будівлях міста Маріуполя

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ

Капітальний ремонт будівлі КЗ «Маріупольська спеціалізована школа з поглибленим вивченням новогрецької мови I-III ступенів СШ № 46» за адресою: вул. Центральна, 41а сел. Старий Крим в м.Маріуполі

Департамент розвитку житлово-комунальної інфраструктури Маріупольської міської ради, надалі – «Замовник», має намір використати частину коштів гранту, отриманого від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО), на оплату Капітального ремонту будівлі КЗ «Маріупольська спеціалізована школа з поглибленим вивченням новогрецької мови I-III ступенів СШ № 46» за адресою: вул. Центральна, 41а сел. Старий Крим в м. Маріуполі.

Замовник запрошує Підрядників подавати свої пропозиції для отримання контракту, що фінансуватиметься за рахунок коштів гранту та співфінансування з місцевого бюджету, направленого на придбання:

  • Лот 1: Фінансоване грантом устаткування для Капітального ремонту будівлі КЗ «Маріупольська спеціалізована школа з поглибленим вивченням новогрецької мови I-III ступенів СШ № 46» за адресою: вул. Центральна, 41а сел. Старий Крим в м. Маріуполі.
  • Лот 2: Співфінансоване містом устаткування та роботи для Капітального ремонту будівлі КЗ«Маріупольська спеціалізована школа з поглибленим вивченням новогрецької мови I-III ступенів СШ № 46» за адресою: вул. Центральна, 41а сел. Старий Крим в м. Маріуполі.

Щоби бути кваліфікованим для присудження контракту, Учасники тендеру повинні відповідати наступним мінімальним вимогам:

  • Учасник тендеру має фінансовий, технічний та виробничий потенціал та потужності, необхідні для виконання Контракту,а також середньо-річний дохід Учасника протягом попередніх трьох років має бути щонайменше у 2 рази більшим від ціни його тендерної пропозиції. У разі подання тендеру СПКА, лідируючий партнер повинен задовольняти цій вимозі щонайменше на 50%;
  • Учасник тендеру успішно постачав подібні устаткування та роботи іншим замовникам, і виконав, принаймні, п’ять (5) подібних контрактів за останні п’ять років;
  • Учасник тендеру або його агент зможуть виконати взяті на себе гарантійні зобов'язання;
  • Учасник тендеру не є банкрутом і проти нього не відкриті провадження щодо неплатоспроможності або банкрутства від повідно до чинного законодавства;
  • у випадках, коли Учасник тендеру пропонує свої послуги з постачання Устаткування, які він не виготовляє, Учасник повинен засвідчити, що він отримав всі необхідні повноваження від Виробника на постачання Устаткування у країні Замовника.

При підготовці тендерної пропозиції, Учасник тендеру має врахувати, що роботи по контракту орієнтовно розпочнуться в березні 2020 та триватимуть до грудня 2020 року.

У разі запиту відповідного Учасника тендеру тендерні документу будуть йому направлені безоплатно електронною поштою у формі PDF файлів. Якщо буде заявка на отримання паперових документів, то вони будуть надаватися Замовником відповідному Учаснику тендеру на умовах, що узгоджуються ними окремо.

Всі тендери мають подаватись із забезпеченням тендеру у формі декларації про гарантування пропозиції, форма якої міститься у тендерних документах. Метою тендерного забезпечення є гарантування того, що Учасники тендеру будуть відноситись серйозно до їх участі в тендері.

Тендери повинні бути надіслані за адресою, вказаною нижче, до 12.00 год. 17 лютого 2020 року, після чого вони будуть відкриті в присутності тих представників Учасників тендеру, які виявлять бажання бути присутніми при відкритті.

Передтендерна зустріч для Учасників тендеру із представниками Замовника для відвідання проєктних об’єктів та обговорення технічних та процедурних питань відбудеться о 12.00 год. 16 січня 2020 року за адресою: м. Маріуполь, Донецька область, вул. Митрополитська, 5, кімната 207.

Потенційні Учасники тендерів можуть отримати додаткову інформацію, а також ознайомитися та отримати тендерну документацію за адресою:

Шевченко Валерий Иванович, начальник ремонтів об’єктів комунальної власності департаменту розвитку житлово-комунальної інфраструктури Маріупольської міської ради.

Адреса: 87515 місто Маріуполь, Донецька область, вул. Митрополитська, 5 Телефон: (0629) 404715

Електронна пошта: departa[email protected]