Новини

Назад

VR-прогулянка, сирна екскурсія та музичний вечір: «Вежа» запрошує маріупольців у гості

26 листопада 2019, 16:09
1151
Культура, Анонси міських заходів

Останній тиждень листопада обіцяє бути особливо насиченим. Культурно-туристичний центр «Вежа» підготував цікаву програму. Маріупольців запрошують вже сьогодні відвідати фотоклуб, а у вихідні спробувати сир і послухати музику.

Вівторок 26 листопада

17:00 - 18:00 - Фотоклуб (вільний вхід)

Короткі лекції від професійного місцевого фотографа Дмитра Ганжеєва вже давно стали традиційними. Уже знаєте багато теорії, і не маєте практичних навичок? Тоді практичні "експедиції" фотоклубу саме для вас. Крім того, можна просто поділитися своїм досвідом, задати або обговорити спільні роботи.

Середа 27 листопада

16:00 - 16:30 - Екскурсія "Вежа Нільсена" (за попереднім записом)

Тематична екскурсія, в ході якої можна дізнатися багато цікавого з життя архітектора Нільсена. Організатори познайомлять з історією створення міського водопроводу та інших інженерних проектів Віктора Олександровича в Маріуполі і не тільки.

Четвер 28 листопада

19.00 - 20:30 - VR-прогулянка (за попереднім записом)

Відмінна можливість відчути себе маріупольці 1910 року. Прогулятися по головній вулиці міста, зануритися в атмосферу початку ХХ століття і дізнатися, як виглядали звичні для нас місця Маріуполя. Моделі відтворені за старими листівками і фото.

П'ятниця 29 листопада

19.00 - 20:30 - VR-прогулянка (за попереднім записом)

Субота 30 листопада

12:30 - 15:00 - Сирна екскурсія містом Марії (за попереднім записом)

Оригінальна гастрономічна екскурсія. Учасники зможуть ознайомитися з сироварнею та сирним бутиком. Прогулятися старовинним центром міста і побачити процес та тонкощі сироваріння. Крім того, буде можливість продигустувати сири.

Неділя 1 грудня

19.00 - 20.00 - Музичний вечір

На відвідувачів чекає мікс з популярної та рок музики у виконанні саксофоніста та гітариста. Музикант Павло Голуб створить затишну атмосферу, наповнену відомими хітами.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.