Новини

Назад

У міському центрі зайнятості маріупольцям допомагають відкрити власну справу

24 січня 2020, 11:00
850
Суспільство

Фахівці Маріупольського центру зайнятості продовжують відвідувати успішних підприємців, в рамках декади «Зустрічі з підприємцями». Цього разу своєю історією успіху ділилися Ганна Пашкурова та Ганна Волощенко. У липні 2019 року вони почали вести свою підприємницьку діяльність в сфері пошиття та ремонту одягу, відкривши ательє.

Жінки тривалий час разом працювали на одному з підприємств Маріуполя. Але у зв’язку з реорганізацією обидві залишились без роботи. Тоді вони звернулись до центру зайнятості по допомогу.

Активна робота з фахівцями і відвідування семінарів дали розуміння того, що завдяки службі зайнятості можливо займатися улюбленою справою – пошиттям та ремонтом одягу.

Навчання в Маріупольському професійному коледжі за напрямком «Основи підприємницької діяльності» дало всю необхідну інформацію для написання і захисту життєздатного та ефективного бізнес-плану.

Нове ательє «Южанки» знаходиться у дуже комфортному місці, серед житлових будинків. У приміщенні затишно та тепло, все навколо облаштовано зі смаком. Саме зараз жінки займаються створенням випускного плаття.

Під час зустрічі фахівці центру надали інформацію щодо послуг служби зайнятості, які сприяють розвитку бізнесу та створенню нових робочих місць.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.