Новини

Назад

У Маріуполі завершився Всеукраїнський фестиваль «Червона рута»

11 вересня 2017, 16:17
774
Суспільство, Культура

5 днів поспіль в Маріуполі проходив Всеукраїнський фестиваль «Червона Рута». Загалом, протягом фестивальних діб, у конкурсних програмах, що проходили у драматичному театрі, взяли участь майже 350 осіб з усіх куточків України, а кожного вечора на Театральній площі показували свою майстерність найкращі колективи та солісти.

У рамках фестивалю, у Міському центрі сучасного мистецтва та культури ім. А. Куїнджі, відбулася музейна експозиція «Народна війна 1917-1932 рр.», та виставка народного мистецтва молодої та талановитої Олесі Вакуленко.

Окрім цього, у Будинку культури металургів відбувся сольний концерт соліста групи «Гармонія» Володимира Дороша, на якому лунали найкращі пісні групи, та нові хіти з прем'єрного альбому «Місія – любов!» Окрім цього, відбувся концерт переможця «Червоної рути - 2015» фольклорного й рок-гурту «Яри» з Харківщини.

10 вересня відбувся фінальний гала-концерт переможців п'ятнадцятого фестивалю, який став справжнім подарунком маріупольцям до Дня міста.

З перелік переможців фінальних конкурсів ХV Всеукраїнського фестивалю «Червона рута-2017» у м. Маріуполь можна ознайомитися: