Новини

Назад

У Маріуполі запускають перший курс про інвестування в ІТ-стартапи

09 березня 2021, 11:27
601
Економіка

29 березня на базі Центру розвитку стартапів «1991 Mariupol» розпочнеться старт курсу про інвестування в ІТ-стартапи "СХІД Інвесторів". Його мета - створити перше покоління технологічних інвесторів на Сході України. Набір учасників триватиме до 21 березня.

Курс триватиме два місяці. На учасників чекають нетворкінг з українськими high-level інвесторами і представниками венчурних фондів, експертиза в сфері технологічного бізнесу, юридичних нюансах інвестування, аналітика ринку і реальні кейси з готовими шаблонами документації. В кінці навчання пройде speed dating з реальними стартапами на pre-seed стадії.

Пройти навчальний курс запрошують засновників класичного бізнесу з великим досвідом поза ІТ, але з бажанням спробувати себе в новій сучасній галузі, засновників і головних виконавчих директорів регіональних і всеукраїнських ІТ-компаній та проектів, молодих підприємців, які хочуть зрозуміти рентабельність вкладень в стартапи і можливості розвитку регіону.

Зареєструвати можна за посиланням. Дізнатися деталі ТУТ.

Онлайн-курс створений Центром розвитку стартапів 1991 Mariupol і ГО "СОЦІАЛ БУСТ" за підтримки Проєкту USAID "Економічна підтримка Східної України".