Новини

Назад

У Маріуполі проводять роботи з будівництва насосної станції

01 вересня 2020, 09:38
894
Житлово-комунальне господарство

У Маріуполі тривають роботи з модернізації мереж водопостачання. Так, проводяться ремонтні роботи в рамках будівництва підвищувальної насосної станції по вулиці П. Орлика. У зв'язку з цим, виникає необхідність тимчасово припинити подачу води в частині Центрального і Приморського районів.

Так, начальник комунального підприємства «Маріупольське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Володимир Антоненко відзначає, що 2 вересня, з 5:00 до 21:00, буде припинено водопостачання по проспекту Будівельників, що територіально в Центральному районі та в більшості будинків Приморського району.

«Вже проведено ряд підготовчих робіт. У середу проведуть ряд заходів по підключенню насосної станції, пов'язаних з водозабором. Будемо намагатися діяти максимально швидко», - розповів Володимир Антоненко.

Голова Центральної районної адміністрації Володимир Петров звернувся до жителів районів: «Прохання з розумінням поставитися до ситуації, що склалася і зробити добовий запас води. Водночас мешканці будинку можуть подати колективне звернення до Контакт-центру, при необхідності у двори маріупольців буде здійснюватися підвезення води».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.