Новини

Назад

У Маріуполі посилюють роботу комунального транспорту

25 березня 2020, 14:32
1027
Транспорт

Для того, щоб розвантажити внутрішню логістику, в Маріуполі додатково вивели на маршрути новий муніципальний транспорт. З початку минулого тижня його кількість збільшилась на 14 автобусів та 9 тролейбусів. Почав курсувати новий маршрут - №17.

Наразі на вулиці міста виїхало 158 одиниць муніципального транспорту. З них, 75 автобусів, 36 тролейбусів та 47 трамваїв.

«Ми поступово збільшуємо кількість комунального транспорту на дорогах міста. І будемо збільшувати ще. З понеділка на лінію випущено додатково 6 автобусів, нові тролейбуси пущено за маршрутом №12», - розповів начальник Маріупольського трамвайно-тролейбусного управління Віталій Донєв.

Крім того, почав працювати 17 маршрут. Він з’єднав 17-й мікрорайон та мікрорайон "Східний". На сьогоднішній день на маршруті курсує сім нових тролейбусів.

Нагадуємо, нові 64 автобуси закуплено в рамках спільного проєкту Маріупольської міської ради та Міжнародної фінансової корпорації (IFC). 72 тролейбуси партіями поставляються в рамках співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.