Новини

Назад

У Маріуполі попрощалися з військовослужбовцем Володимиром Аджавенком

01 жовтня 2019, 17:07
2677
Суспільство

Сьогодні на новому Старокримському кладовищі відбулося прощання з Володимиром Анатолійовичем Аджавенко - військовослужбовцям 56 окремої мотопіхотної маріупольської бригади. На похоронах були присутні рідні, друзі, побратими, представники муніципалітету та області.

Заступник міського голови Сергій Захаров зазначив, що Маріуполь разом з сім'єю та побратимами сумує про втрату справжнього патріота: «Щодня ми читаємо зведення з фронту. Але за сухою статистикою стоять людські життя і долі. Володимир віддав своє життя, щоб ми мирно жили, працювали, щоб над Маріуполем було мирне небо. Наш обов'язок пам'ятати імена наших героїв і передавати цю пам'ять наступним поколінням».

Заступник командира 56 мотопіхотної бригади Олександр Побережнюк зазначив, що Володимир був хоробрим бійцем: «Він вибрав дорогу воїна. Його ім'я назавжди залишиться в наших серцях».

До слів співчуття приєднався радник губернатора Донецької області Микола Трофименко.

Володимир Аджавенко народився в селі Урзуф в 1995 році. З 2000 року проживав у Маріуполі. У 2017 році був прийнятий на військову службу за контрактом в 56 окрему мотопіхотну бригаду. При виконанні бойового завдання 11 вересня 2019 року отримав кульове поранення в голову. Незважаючи на всі старання лікарів, 29 вересня військовослужбовець помер.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.